8 januari 2021

Onze bierrekken en geschenkverpakkingen

Bierrekken

Het mooi, strak en handgemaakte houten bierrek is in meerdere afmetingen leverbaar.

BIERREKKEN.NL levert bierrekken zowel in lege als gevulde versie. Het bierrek zal door ons worden gevuld met 2-8 speciaalbieren afkomstig uit Nederland en België of met speciaalbieren van kleine lokale brouwerijen.

Bierrekken

Deze geschenken zijn voor de echte fijnproever die speciaalbier uit het bierblik waardeert.

BIERREKKEN.NL levert meerdere modellen bierrekken voor speciaalbier in blik. Het bierrek is zowel leeg als gevuld leverbaar. Indien gevuld besteld zal het door ons worden gevuld met 2-6 speciaalbieren afkomstig uit Nederland en België.

Luxe geschenkverpakkingen

Zoekt u een uniek relatiegeschenk? Meerdere flessen speciaalbier in een stoere en luxe herbruikbare geschenkverpakking? Dan bent u bij BIERREKKEN.NL aan het juiste adres. Hiernaast treft u een aantal van onze standaard geschenkverpakkingen aan. Naast de standaard lijn met geschenkverpakkingen leveren wij ook maatwerkproducten als bierkratten, bierkisten en combinaties met andere producten.

Geschenkkisten

De houten geschenkkist van BIERREKKEN.NL is een klassiek geschenk.

De geschenkkisten worden afgesloten met een houten schuifdeksel. Er zijn drie standaard modellen van de geschenkkist leverbaar.

De standaard kisten zijn leverbaar in een klein model gemaakt voor een enkel flesje speciaalbier van 33cl, een groot model voor een fles wijn of 75cl fles speciaalbier en het grote dubbele model. Het dubbele model is uitermate geschikt om te combineren. Combineer een fles wijn of 75cl speciaalbier met een mooi glas of een ander geschenk. Uiteraard is het dubbele model ook geschikt voor 2 flessen wijn of speciaalbier.

Natuurlijk kan het kistje helemaal naar wens worden gepersonaliseerd. Zo is het mogelijk om de maatvoering het kistje aan te passen en het kistje te voorzien van een logo of bedrijfsnaam.

Wijnrekken

BIERREKKEN.NL levert deze unieke wijnrekken zowel in lege als gevulde versie. De wijnrek zal door ons worden gevuld met 1 of 2 flessen Castillo de Salvanés of Pierre Baptiste.

De Spaanse wijnen Castillo de Salvanés van het wijnhuis Cooperativa Vinícola San Andrés zijn door ons geselecteerd vanwege de prachtige intense smaak. De wijnen van het Zuid-Franse wijnhuis Pierre Baptiste staan bekend om hun expressieve karakter, de fruitigheid en de elegante smaken.

Geschenkkokers

Het ultieme cadeau van BIERREKKEN.NL, een 75cl grote fles speciaalbier in een stoere herbruikbare geschenkkoker.

Er zijn twee modellen geschenkkoker leverbaar, met en zonder draagkoord. Het draagkoord maakt van de geschenkkoker een robuust verjaardagscadeau, zonder draagkoord is de geschenkkoker een elegant relatiegeschenk.

De geschenkkokers zijn in beide uitvoeringen als losse verpakking verkrijgbaar. Indien gevuld met een speciaalbier zal de geschenkkoker worden geleverd met een draagkoord. Het speciaalbier, welke in de geschenkkoker wordt aangeboden, kan per seizoen verschillen. Naast mooie speciaalbieren als Duvel, Leffe en La Trappe, leveren wij ook speciaalbieren van kleine lokale brouwerijen.

Maatwerk

Naast onze standaard geschenkverpakkingen levert BIERREKKEN.NL ook maatwerkverpakkingen. Om u een idee te geven hebben wij hieronder een aantal van onze ideeën en opdrachten afgebeeld. Heeft u ook interesse om een eigen geschenkverpakking te (laten) ontwikkelen? Laat een berichtje achter en wij nemen contact met u op!

BIERREKKEN.NL op Instagram

[fts_instagram instagram_id=17841445120500530 access_token=IGQVJVN09qczZAQMk1rZAzZA2X1BWblVteXZAJck5NMjVDN28xbWtnYTlGZAWdzX0hsT3ZA5T0l0V0RaU1ZAtNFBTRWlLOWw1S2pPbi1DOU9Wa2QxNUVwc1JTSWhLa09BcnRvQkxwQVlkSXhn pics_count=6 type=basic super_gallery=yes columns=3 force_columns=no space_between_photos=1px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]